PNG ČEP OKRUGLI U CEV (MM) O 40 - SA NAVOJEM

PNG ČEP OKRUGLI U CEV (MM) O 40 - SA NAVOJEM

Osnovne karakteristike:

Nazivna dimenzija: o 40 - sa navojem
Način postavljanja: U cev
Za spoljašnju dimenziju cevi: o 40
Za debljinu zida cevi: od 1 mm do 2 mm
Materijal: PS+LDPE+Č
Navoj: M10
Visina kape: 8 mm
Proizvođač: sr "BARNAK"
Kategorija: PNG
Podkategorija: PNG Čep okrugli u cev milimetarski sa navojem


PNG Čep okrugli u cev milimetarski sa navojem

...se nalazi u PNG grupi proizvoda. Prepoznatljivost PNG čepova je u tome, što se sastoje iz dva dela, prstena sa krilcima i unutrašnjeg čepa. Po kvalitetu spadaju u visoko kvalitetne čepove, sa jako brzom ugradnjom. Ovde se nalaze standardne dimenzije čepova za cevi od fi25 do fi50. PNG Čepove okrugle u cev milimetarske sa navojem, gledano od gore, odlikuje ih okrugao oblik sa unutrašnjim metalnim navojem u sredini, a pogledom sa strane primećujemo da se unutrašnji čep ne nalazi u potpunosti u ravni sa prstenom, već jednim svojim delom nadvisuje prsten, dok se gornja površina prstena sa stranom čepa spaja pod oštrim uglom (ne postoji nikakav radijus). 


PNG Čep okrugli u cev (mm) o40 - sa navojem

... služi za zatvaranje krajeva okruglih cevi prečnika 40 mm sa debljinom zida koja se kreće od 1 mm do 2 mm, a da pri tome omogući postavljanje dodatka na kraj cevi, putem navrtke M10 . Primećujemo da je izrađen od jako kvalitetnih materijala. Unutrašnji deo je izrađen od Polistrena (PS) otpornog na udar, što mu daje oblik i jako visoku čvrstoću, a u unutrašnjem delu je zaliven čelični navoj M10, dok je prsten izrađen od jako mekanog polietilena LDPE, što opet ima za posledicu, da prsten u potpunosti naleže na kraj cevi, čak i ako cev nije pravilno odsečena prilagodiće se nepravilnostima (naravno ako su u pitanju malo ekstremnije neravnine, onda mora da se upotrebi čekić). Završna obrada čepa je vrlo lepa, vidljivi deo prstena je jako prijatan na dodir (poliran), dok je unutrašnji čep (vidljiva strana) prijatno matiran sa praškastim odsjajem, nasuprot tome navoj ima belo-plavičasti odsjaj, na ovaj način, sam čep ostavlja utisak visokog kvaliteta i prefinjenosti. Nosivost čepa je preko 90 kg.

Montaža čepa je više nego jednostavna, i traje samo par sekundi. Na kraj cevi koji želimo da zatvorimo, prvo stavimo prsten, a nakon toga u prsten postavimo unutrašnji čep. Rukom se pritisne unutrašnji čep, da bi u potpunosti seo u prsten. U većini slučajeva nema potrebe za nekom većom snagom, već je dovoljan samo blagi pritisak. Čep je tako napravljen, da sam zauzme pravilan položaj prilikom postavljanja, dakle nakon postavljanja, čep stoji idealno u centru (ako unutrašnjost cevi nema neke veće nepravilnosti). Nema potrebe za naknadnom doradom, čišćenjem viška sastruganog materijala i poslovima koji su na starijim modelima čepova bili ne zaobilazni.

Čep se izrađuje u elegantnoj crnoj boji, ali ako se ukaže potreba, uvek može da se izrađuje i u kombinacijama više boja.


Primena mu je jako široka. Stolovi, police, pultovi, ukratko sva metalna galanterija kod koje se pokaže potreba za dodavanjem nekog nastavka na kraj cevi. Takođe ga preporučujemo za estetske dodatke na ogradama,  kapijama ... Preporučujemo ga za prohromske cevi, jer njegova crna boja i oštri uglovi ističu boju i sjaj prohromskih cevi i daju jedan elegantan, jednostavan i skladan izgled takvoj konstrukciji. Takođe ostavlja upečatljiv efekat ako se postavlja na aluminijumske cevi, jer svojim oblikom daje jako moderan (pomalo futuristički) izgled celokupnom proizvodu.


Ukratko PNG Čep okrugli u cev (mm) o40 - sa navojem, je čep koji će zadovoljiti sve vaše zahteve, kako u estetskom tako i u funkcionalnom smislu, A o odnosu, cena-kvalitet nema potrebe ni raspravljati, pošto je po kvalitetu klasa za sebe, a cenom više nego pristupačan.


PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - a

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - a

  PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 – ..

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - b

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - b

  PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 – ..

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - c

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - c

  PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 – ..

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - d

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - nivelacija - d

  PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 – ..

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - sa navojem

PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 - sa navojem

  PNG Čep okrugli u cev (mm) 40 – ..

Prikaz 1 do 5 of 5 (1 Pages)