PNG ČEP KVADRATNI 40X40 - RAVNI

PNG ČEP KVADRATNI 40X40 - RAVNI

...se nalazi u PNG grupi proizvoda. Prepoznatljivost PNG čepova je u tome, što se sastoje iz dva dela, prstena sa krilcima i unutrašnjeg čepa. Po kvalitetu spadaju u visoko kvalitetne čepove, sa jako brzom ugradnjom. Ovde se nalaze standardne dimenzije čepova za cevi od 25x25 do 60x60. PNG Čepove kvadratne u cev milimetarske ravne, gledano od gore, odlikuje ih kvadratni oblik, sa zaobljenim uglovima, a pogledom sa strane  primećujemo da je gornja površina potpuno ravna, dok se sa stranom čepa spaja pod oštrim uglom (ne postoji nikakav radijus). Prvenstveno su manenjeni za čelične cevi.


PNG Čep kvadratni u cev (mm) 40x40 - ravni

... služi za zatvaranje krajeva kvadratnih cevi dimenzija 40x40 mm sa debljinom zida koja se kreće od 1,5 mm do 3 mm . Primećujemo da je izrađen od jako kvalitetnih materijala. Unutrašnji deo je izrađen od tvrdog polietilena HDPE, što mu daje oblik i čvrstoću, dok je prsten izrađen od jako mekanog polietlina LDPE, što opet ima za posledicu, da prsten u potpunosti naleže na kraj cevi, čak i ako cev nije pravilno odsečena prilagodiće se nepravilnostima (naravno ako su u pitanju malo ekstremnije neravnine ili deblji zidovi cevi, onda mora da se upotrebi čekić). Završna obrada čepa je vrlo lepa, vidljivi deo prstena je jako prijatan na dodir (poliran), dok je unutrašnji čep (vidljiva strana) prijatno matiran, što mu daje prefinjen izgled. 

Montaža čepa je više nego jednostavna, i traje samo par sekundi. Na kraj cevi koji želimo da zatvorimo, prvo stavimo prsten, a nakon toga u prsten postavimo unutrašnji čep. Rukom se pritisne unutrašnji čep, da bi u potpunosti seo u prsten. U većini slučajeva nema potrebe za nekom većom snagom, već je dovoljan samo blagi pritisak rukom. Čep je tako napravljen, da sam zauzme pravilan položaj prilikom postavljanja, dakle nakon postavljanja, čep stoji idealno u centru (ako unutrašnjost cevi nema neke veće nepravilnosti). Nema potrebe za naknadnom doradom, čišćenjem viška sastruganog materijala i poslovima koji su na starijim modelima čepova bili nezaobilazni.

Čep se izrađuje u elegantnoj crnoj boji, ali ako se ukaže potreba, uvek može da se izrađuje i u kombinacijama više boja, kao i da se unutrašnji čep metalizira, ako za tim postoji potreba.


Primena mu je jako široka. Stolovi, nožice, kvadratni potporni subići, ukratko sva metalna galanterija gde cevi stoje pod pravim uglom, ili gde se iz etstetskih razloga zahteva potpuno ravan čep. Isto tako, koristi se i u izradi, gelendera, stepenica, ograda, kapija ... Preporučujemo ga za čelične cevi kao i za prohromske cevi, jer njegova crna boja i oštri uglovi kao i jednostavan izgled ističu pre svega oblik cevi i daju jedan dinamičan i skladan izgled takvoj konstrukciji.


Ukratko PNG Čep kvadratni u cev (mm) 40x40 - ravni, je čep koji će zadovoljiti sve vaše zahteve, kako u estetskom tako i u funkcionalnom smislu, A u odnosu, cena-kvalitet  nalazi se na samom vrhu te lestvice.

02.07.2011

 


PNG Čep kvadratni u cev (mm) 40x40 - ravni

PNG Čep kvadratni u cev (mm) 40x40 - ravni

  PNG Čep kvadratni u cev (mm) 40x..

Prikaz 1 do 1 of 1 (1 Pages)